KONSERNLEDELSE

Link block image

Johannes Rauboti

Konsernsjef

Johannes Rauboti (f. 1958) begynte i SFE i 2015. Han er sivilingeniør elkraftteknikk og har pedagogisk utdanning for sivilingeniører fra NTH. Han har også bedriftsøkonomistudiet fra BI i Porsgrunn. Johannes har lang erfaring fra kraftnæring og annen industri (...)

Mer
Link block image

Asgeir Aase

Konserndirektør nett

Asgeir Aase (f. 1956) er utdannet ingeniør svakstrøm ved Gjøvik Ingeniørhøgskole og sivilingeniør energiteknikk/elkraft ved Norges Tekniske Høgskole (NTH): Han kom til SFE Nett i 2003 fra stillingen som nettsjef i Sunnfjord Energi, og har tidligere vært rektor...

Mer
Link block image

Ola Lingaas

Konserndirektør produksjon

Ola Lingaas (f. 1955) er utdannet Cand. Agric ved Norges Landbrukshøgskule (nå Norges Miljø- og Biovitenskaplige Universitet). Han begynte i SFE i 1987, og har vært leder for produksjonsvirksomheten siden før konsernet var dannet i 2003. Har tidligere erfaring fra Sogn og Fjordane Fylkeskommune.

Mer
Link block image

Bjarne Dybvik

Konserndirektør kraft

Bjarne Dybvik (f. 1955) har tidligere erfaring som konserndirektør i Bravida Norge, COO i Umoe IKT og fra ulike virksomheter i Telenor. Han begynte i SFE i 2008, som leder for konsernet sin sluttbrukervirksomhet.

Mer
Link block image

Martin Holvik

Konserndirektør økonomi og finans

Martin Holvik (f. 1966) begynte i SFE i 1997. Han har utdanning som siviløkonom fra siviløkonomutdanningen i Bodø. Holvik har tidligere blant annet jobbet i kommunerevisjonen i Nordfjord.

Mer
Link block image

Ole Bent Søreide

Konserndirektør HR og organisasjon

Ole Bent Søreide (f. 1961) begynte i 1992 i Firdakraft, som senere ble en del av SFE. Han har utdanning innen elektrofag fra Møre og Romsdal Ingeniørhøgskole, påbygging HMS/kvalitet og økonomi/administrasjon (...)

Mer
Link block image

Kai Petter Sårheim

Konserndirektør kommunikasjon og merkevare

Kai Petter Sårheim (f. 1979) begynte i SFE i 2010. Han er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (BI) og MSc i kommunikasjon og sosialpsykologi fra London School of Economics (LSE) (...)

Mer
Link block image

Erling Sande

Konserndirektør strategi og utvikling

Erling Sande (f. 1978) begynte i SFE i 2014. Han har Cand.mag. fra Universitetet i Bergen (UiB) og lederkurs gjennom Forsvarets Høyskole og Solstrandprogrammet (AFF/NHH). Sande har åtte års erfaring som Stortingsrepresentant (...)

Mer