SELSKAPSLEIING

Link block image

Knut Arild Flatjord

Konsernsjef og leiar SFE Produksjon

Knut Arild Flatjord (f.1980) er utdanna automasjonsingeniør og har mastergrad innan økonomi og leiing (MBA). Han byrja i SFE i 2022, og var før det regionsdirektør for GK på Vestlandet.

Meir
Link block image

Martin Holvik

Leiar økonomi og finans

Martin Holvik (f. 1966) byrja i SFE i 1997. Han har utdanning som siviløkonom frå siviløkonomutdanningen i Bodø. Holvik har tidlegare mellom anna arbeidd i kommunerevisjonen i Nordfjord.

Meir
Link block image

Jannicke Lindvik

Leiar menneske og samfunn

Jannick Lindvik (f. 1979) har bachelor i "Markedsføring, internasjonalisering og ledelse" frå Høgskolen i Østfold/ BI Bergen i tillegg til «PR-ledelse og strategisk kommunikasjon» frå BI Oslo. Jannicke starta som trainee i Sogn og Fjordane Energi i 2006.

Meir
Link block image

Bjarte Lofnes Hauge

Leiar kraftverk

Bjarte Lofnes Hauge (f. 1986) har bachelorgrad i fysikk og mastergrad innan målevitskap og instrumentering frå Universitetet i Bergen. Han byrja i SFE i 2011.

Meir
Link block image

Øystein Kristiansen

Leiar digitalisering og IKT

Øystein Kristiansen (f. 1979) har ein mastergrad i Teknisk Kybernetikk frå NTNU. Han byrja i SFE i 2010.

Meir
Link block image

Bengt Haugnes

Leiar energi og marknad

Bengt J. Haugnes begynte i SFE i 2010. Han er sivilingeniør elkraftteknikk frå NTH og KU Leuven. Han har også bedriftsøkonomiutdanning frå TØH. Bengt har lang erfaring frå forskjellige stillingar innan kraftnæringa.

Link block image

Regine Johansen

Dagleg leiar i utviklingsselskapet til SFE

Regine Johansen (f. 1995) har mastergrad i energi frå Universitetet i Bergen. Ho starta som trainee i Sogn og Fjordane Energi i 2019.